JBT Trade Kft.                YTRON Process Technology Gmbh magyarországi képviselete.                YTRON keverő, feloldó, diszpergáló, szuszpendáló, emulgáló berendezések.


Termékek:

YTRON-Z

YTRON-Z
előnyös tulajdonságai


YTRON-Z
alkalmazási példák


YTRON-Y

YTRON-Y ByPass

YTRON-XC

YTRON-PID

YTRON-ZC

YTRON-ZP

YTRON-AEROTRON

YTRON-VacuPlant

Komplett Ytron
feldolgozó berendezések


A YTRON-Z működési alapelve:

A YTRON-Z reaktorfej maximum 3 rotor/stator készletet tartalmaz, extrém csekély radiális távolságban.

Egy vagy több folyékony fázis éppúgy mint az esetleg ebből szuszpendált anyagok kerülnek a rendszerint 3 soros fogaskoszorú labirintuson kényszerátvezetésre. A folyamatos (in-line) feldolgozási elv meghatározott és reprodukálható nyíróerő hatással rendelkezik, egy termék átengedés során.

Az InLine-elvnek köszönhetően meghatározott és reprodukálható mechanikai nyíróerő hatás lép fel, már egy termékátengedéskor. Az olyan paraméterekkel, mint a résszélesség, a nyírórések száma és távolsága, az állórész-forgórész kombinációk száma, fordulatszám és átfolyási sebesség beállíthatók a kívánt specifikus energia beviteli igények és egy meghatározott diszpergálási/homogenizálási effektus.

Az általános gyakorlati adagfeldolgozások nagy részénél többnyire szükséges a többszöri termékátengedés, mely azonban általában a termékek túlterheléséhez vezet, mikor terméktartományok csak elégtelenül kerülnek feldolgozásra. Ezzel szemben a YTRON-Z az átengedés során mindig reprodukálhatóan azonosan diszpergált terméket garantál.

STRETCHING® - fermentált tejtermékek YTRON-Z-el történő feldolgozása:

Selymes, sima, csomómentes joghurtgyártás, viszkozitás és vízkötő képesség javítás.   


YTRONizáljon!   Nyomtatható info lap: