JBT Trade Kft.                YTRON Process Technology Gmbh magyarországi képviselete.                YTRON keverő, feloldó, diszpergáló, szuszpendáló, emulgáló berendezések.


  Termékek:

YTRON-Y

YTRON-Y ByPass

YTRON-XC

YTRON-ZC

YTRON-PID

YTRON-Z

YTRON-ZP

YTRON-AEROTRON

YTRON-VacuPlant

Komplett Ytron
feldolgozó berendezések


JBT Trade Kft.

Az 1993-ban családi vállalkozásként alakult J.B.T. Szombathely Kft. sikeres üzleti vállalkozásunk tevékenységét külföldi partnereink kérésére, a számukra kimondhatatlan cégnevünk megváltoztatásával, 2009-től új, JBT Trade Kft. cégnév alatt végezzük.

Világszerte tevékenykedő, piacvezető külföldi, többségében EU gép- és berendezés, eszköz, és alkatrészgyártó cégek magyarországi képviseletét látjuk el, termékeik forgalmazására kötöttünk megállapodásokat.

Partnereink képviseletében nemcsak Magyarországon, hanem a környező, szomszéd országokban is tevékenykedünk, és a forgalmazott termékek köréből adódóan szinte minden iparág számára kínálunk különféle gépeket, berendezéseket, készülékeket, eszközöket, alkatrészeket és felszereléseket.

Külföldi gyártó partnereink EU, ISO, TÜV szabványelőírások szerint termelnek és dokumentálnak.

Az általunk forgalmazott készülékekhez nemcsak a technikával, hanem az IFS, HACCP tanusítványok megszerzéséhez szükséges, készülékeinkkel kapcsolatos szakismeretekkel, gyakorlati tapasztalatokkal is szívesen támogatjuk ügyfeleinket.

A Magyarországra szállított és általunk értékesített berendezések díjmentesen magyar kezelői szoftvnyelvvel és magyar nyelvű kezelési útmutatókkal ellátottak, és természetesen gondoskodunk az értékesített eszközök szervizeléséről is.

Az YTRON német cég rotor/státor rendszerek gyártására specializálódott középüzem. A technológia alkalmazási területe folyadékok homogén elkeverésére, mindenféle porok és szemcsés anyagok feloldására, szuszpendálására, valamint még sokféle külöböző diszpergálási alkalmazásra terjed ki.

Több mint 40 év tapasztalatával az YTRON az új fejlesztések úttörőjeként vált ismertté a feldolgozóiparban. Az általa gyártott berendezések minősége messze meghaladja az általában elvárható megbízhatósági igényeket.

A gép- és berendezés választék palettának folyamatos továbbfejlesztésével az YTRON a legtöbb világszerte vezető élelmiszer-, kozmetikai-, gyógyszer- és vegyipari termékeket gyártó cég termelési "kulcsberendezéseinek" gyártója lett.

AZ YTRON cégnek a világ több mint 50 országában van képviselete.
A hozzáértő tanácsok, a szervíz és az ügyfélközelség állnak nálunk az első helyen.
Tapasztalatunk igazolja az Önök bizalmát gépeink iránt.