logo logo

DICR® termékcsalád
Gépeink egyedülálló négy-oldali előpréselési technológiával rendelkeznek, különösen halak, sonkák és húskészítmények feldolgozásához alkalmasak. A legmagasabb vágási minőség garantálója.
Feldolgozási hőmérséklet -3 °C-ig, minden termékhez, melyet 4 mm vágási nagyságig szeretnének feldolgozni. A kifinomult levágókés forma garantálja az erős és méretpontos szeleteket.
Ergonómikus, egykezes kezelés egyedülálló hosszanti csúszda rendszerrel. Extrán megerősített, magas terhelhetőségű rozsdamentes acél gatter, standard.
Előpréselés választhatóan lehet folyamatos a magas teljesítményért a duppla-/négyágú késekkel történő szeletelésnél, vagy ciklikus előpréselés a kiemelkedő minőségért az egyszerű kés használatánál.
Felhasználóbarát kezelőfelület a munkaerő gyorsan meg tudja tanulni a gép kezelését. Automatikus késpozícionálás, a vágókés automatikus pozícionálása minden vágási ciklus után.
A lehető legrövidebb idő alatt elvégezheti a vágóeszközök cseréjét. Beállítható hosszanti előpréselés. Optikai jelzés, ha a gép betöltésre kész.

Letölthető, részletes műszaki információkat is tartalmazó dokumentum:   

DICR® classic
image
DICR® comfort
image
DICR® capatity
image
Felhasználási lehetőségek: