logo logo

SLICR® termékcsalád
A SLICR® készülék a Foodlogistik cégtől az Önök egyedi igényeihez szabott - hús szeletekhez, sertés húsokhoz, sült marhahúsokhoz, sertéshús hasához, füstölt húsokhoz, sajtokhoz és kolbászokhoz.
Feldolgozási hőmérséklet -4°C-ig minden terméknél.
A klasszikusan struktúrált kamrafelület gondoskodik a vágandó termékek optimális szállításáért.
A SLICR® friss, hűtött vagy fagyasztott termékek, csontos vagy csont nélküli áruk ugyanakkora méretre történő vágásához és precíz adagolásához.
A vágókés általi vágások egyenes, tiszta vágófelületet biztosítanak, illetve a hús szeleteket szinte szilánkmentesen vágja el.
Minimális tisztítási erőfeszítés - a SLICR® gép tisztítását problémamentesen, nehány lépésben elvégezheti.
Az előpréselés választhatóan lehet folyamatos a vágás közbeni nagy teljesítmény eléréséhez egy dupplakés segítségével, vagy lehet ciklikus a kiváló minőségért egy egyszerű kés használatával.
Stabil PET vagy rozsdamentes acél fedlapok (választható).
Természetesen minden SLICR® berendezésünk megfelel a legújabb EU higiéniai- és biztonsági előírásoknak.
A SLICR® alkalmas kézművesm űhelyekben, nagy konyhákban,szupermarketekben, bevásárlóközpontokban és ipari vállalatokban történő üzemeltetésre.

Letölthető, részletes műszaki információkat is tartalmazó dokumentum:   

DICR® classic
image
DICR® comfort
image
DICR® capatity
image
DICR® line
image