logo logo

SOFTFOODSLICR® termékcsalád
Speciális területek - lágy sajtok, pástétomok, finom kolbászok és más puha áruk szeleteléséhez.
Ha bármilyen finom élelmiszert kell szeletelnie, a Soft Food Slicers W 90, W 105 és W 120 típusok az Önök számára a legmegfelelőbb választások.
Mindenféle erőfeszítés nélkül tudják ezek a gépek vágni a pástétomot vékony szeletekre, a finom kolbászt darabokra illetve a feta sajtot csíkokra, a legmegfelelőbb minőségben.

Előnyös felhasználási lehetőségek:
- pástétom szeletek 2 - 40 mm vastagságban
- 6 × 6 mm-es fetasajt csíkok
- téglalap, háromszög vagy más egyedi formájú darabok puha termékből
- szeletek friss halból
Letölthető, részletes műszaki információkat is tartalmazó dokumentum:   

DICR® classic
image
DICR® comfort
image
DICR® capatity
image