logo logo

DICR®
image

Különféle teljesítményű és felszereltségű gépeinkkel kockázni, csíkokat vágni, szeletelni vagy reszelni lehet. Felszereltségtől függően akár mindezt egy géppel is. A többcélú, félautomata vágó berendezés a lehető legjobb választás kisüzemek, nagyáruházak és ipari üzemek részére is.

megtekint

DERINDR®
image

Berendezésünkkel bőrkézni és szeletelni is lehet. Ez a gépünk kiválóan alkalmas mind a kis, mind a közepes üzemek, valamint ipari üzemek részére is.

megtekint

CROZZDICR®
image

Kockázáshoz, csíkozáshoz, szeleteléshez és reszelésre alkalmas. A teljesen automatikus többcélú vágó berendezés, a legjobb választás nagy teljesítmény igényű ipari üzemek számára.

megtekint

SLICR®
image

Szeletelésre, meghatározott méretű adagok készítésére alkalmas csontos és csont nélküli hús alapanyagokhoz. Ez a gép a legjobb választás kisüzemek, nagykonyhák, hipermarketek és ipari üzemek részére.

megtekint

SHREDDR®
image

Gépeinkkel kockázni, csíkozni, szeletelni lehet. A folyamatos zöldségvágó berendezés tökéletesen alkalmas kisüzemek, nagykonyhák részére és ipari alkalmazási célokra is.

megtekint

SOFTFOODSLICR®
image

Berendezésünkkel pástétomokból vékony szeletek vághatók, finom kolbásztermékekből szegmensek illetve fetasajtból kockák vagy csíkok is. Ez a puha termékek vágására konstruált berendezésünk a jó választás a speciális termékeket gyártó üzemek részére.

megtekint