JBT Trade Kft.                YTRON Process Technology Gmbh magyarországi képviselete.                YTRON keverő, feloldó, diszpergáló, szuszpendáló, emulgáló berendezések.


Termékek:

YTRON-ZC

YTRON-ZC
előnyös tulajdonságai


YTRON-ZC
alkalmazási példák


YTRON-Y

YTRON-Y ByPass

YTRON-XC

YTRON-PID

YTRON-Z

YTRON-ZP

YTRON-AEROTRON

YTRON-VacuPlant

Komplett Ytron
feldolgozó berendezések


YTRON-ZC tipikus alkalmazási példák:

Nehezen átnedvesedő sűrítők, kötőanyagok, ragasztók, stabilizátorok és gélképzők, pl. MC, CMC, HPMC, guar gumi, jánoskenyér magliszt, pektin, agar-agar, alginát, keményítők, karragenátok, xanthan gumi, tej és tejsavó alapú proteinek éppúgy, mint a tapadásra, csomósodásra hajlamos polimerek (poliakril savak, karbopol stb.).

Egy egyedileg, különlegesen erre a célra kialakított YTRON-ZC alkalmas nagyon nagy mennyiségű szárazanyag-alkotórész tartalmú terméknek már egyszeri átengedés során vagy egy recirkulációban történő feloldására, szilikátok és kötőanyagok magas viszkozitású folyadékokban mint például cukorszirup és csokoládémassza.

Különlegesség: Egyszeri termékátengedés során a gyártási folyamat különösen kíméletes a nyírásra nagyon érzékeny termékeknél. Többszöri termékátengedés során is reprodukálható a nyíróerőhatás.

YTRON-ZC diszpergáló asztal

ZC diszpergáló asztallal, száraz anyagoknak egy munkamenetben, csekély energiafelhasználás mellett történő diszpergálására.
Mindenféle hidrokolloid, keményítők, tejpor, MC CMC HPMC guar, pektin, carbomer stb...

Gyorsan és probléma mentesen diszpergál hidrofil akrilsav polimereket, mint pl. Carbopol vagy más, pl. Pemulen típusokat.
Magasabb viszkózitást valósít meg "Stretching" molekularács megnövelő eljárással.

YTRON-ContiCone

Új, YTRON ContiCone termékünk a korábbi, jól bevált YTRON-ZC por diszpergáló berendezésünkkel szerzett tapasztalataink figyelembevételével készült. Új gépünk ellenőrzött mennyiségű folyékony fázis átengedéssel meghatározott mennyiségű száraz alapanyagot diszpergál spontán. YTRON-Conti-Cone gépünket úgy terveztük, hogy azzal úgy a porokból mint a folyadékokból ellenőrzött mennyiségekkel történjen meg a diszpergálás. Így a ContiCone technológiánk YTRON por feloldó berendezéseink rendkívül értékes megoldása. A ContiCone technológia az InLine rendszerű, 50 %-os, vagy magasabb koncentrátumú diszpergálásnál magas fokú szabályozási pontosságot tesz lehetővé. A zárt rendszerű YTRON ContiCone minimalizálja a termelés során a porképződést. Tipikus alkalmazási lehetőségei: élelmiszeripar, kozmetikai és speciális vegyipari termékgyártási folyamatok.

YTRON-ZC ViscoTron

YTRON-ZC ViscoTron magas viszkozitású termékekhez és/vagy nagy mennyiségű száraz anyag bedolgozáshoz. Ezzel a géppel kombinálni tudjuk az YTRON-ZC-nél bevált technológiát a termék be- és kivezetésnél egy-egy térfogat kiszorításos (volumetrikus) szivattyúval. A porbevezetésnél kialakuló nagy szívóerőnek köszönhetően az YTRON-ZC ViscoTron berendezéshez termék beszívásra probléma mentesen szívólándzsa is csatlakoztatható.