logo

Az 1993-ban családi vállalkozásként alakult J.B.T. Szombathely Kft. sikeres üzleti vállalkozásunk tevékenységét külföldi partnereink kérésére, a számukra kimondhatatlan cégnevünk megváltoztatásával, 2009-től új, JBT Trade Kft. cégnév alatt végezzük.

Világszerte tevékenykedő, piacvezető külföldi, többségében EU gép- és berendezés, eszköz, és alkatrészgyártó cégek magyarországi képviseletét látjuk el, termékeik forgalmazására kötöttünk megállapodásokat.

Partnereink képviseletében nemcsak Magyarországon, hanem a környező, szomszéd országokban is tevékenykedünk, és a forgalmazott termékek köréből adódóan szinte minden iparág számára kínálunk különféle gépeket, berendezéseket, készülékeket, eszközöket, alkatrészeket és felszereléseket.

Külföldi gyártó partnereink EU, ISO, TÜV szabványelőírások szerint termelnek és dokumentálnak.

Az általunk forgalmazott készülékekhez nemcsak a technikával, hanem az IFS, HACCP tanusítványok megszerzéséhez szükséges, készülékeinkkel kapcsolatos szakismeretekkel, gyakorlati tapasztalatokkal is szívesen támogatjuk ügyfeleinket.

A Magyarországra szállított és általunk értékesített berendezések díjmentesen magyar kezelői szoftvnyelvvel és magyar nyelvű kezelési útmutatókkal ellátottak, és természetesen gondoskodunk az értékesített eszközök szervizeléséről is.