JBT Trade Kft.                MESUTRONIC Gerätebau GmbH magyarországi képviselete és szervize.                Fémdetektálás felsőfokon!


Rendelkezésre állás – támogatás – javítás

Ha MESUTRONIC fémdetektorához szóbeli műszaki, használati támogatásra van szüksége munkaidőben emailben és vezetékes 06 94 505303 valamint 06 30 9469117 mobil telefonszámunkon is rendelkezésükre állhatunk, de mobil telefonszámunkon munkaidőn kívül is elérhet bennünket.

Javításokhoz konszignációs raktárunkban alkatrészekkel rendelkezünk, meghibásodott részegységeket igény szerint ügyfélnél vagy telephelyünkön cserélünk, javítunk.

Karbantartás és optimalizálás

A MESUTRONIC fémdetektor karbantartás mentes, az első üzembe-helyezést követően azonban a termelési- üzemeltetési körülmények és a termékek változhatnak, így fémdetektor beállítási, konfigurálási, szoftverfrissítési igények merülhetnek fel. Szállítószalagos berendezéseknél a kopó részek elhasználódása miatt szükségszerűen időszakonként szerviz igénye merülhet fel. A kezelők a szállítóberendezések, szállítószalagok, hajtóelemek elhasználódása során szabályozzák – visszaállítják a fémdetektor érzékenységét. Egy ponton túl ez már elégtelen detektálási érzékenységgel jár. Javasoljuk, hogy évente 1 – 2 alkalommal ellenőriztesse velünk a berendezését. Minden ilyen igényének maradéktalanul eleget tudunk tenni.

Miután a kezelőszemélyzet is gyakran változik, oktatás is szükségessé válhat. Komoly problémákat előzhet meg ezzel, kérjük, jelezze ilyen irányú igényét.

Kalibrálás és minőségbiztosítás

A fémdetektorok kalibrálását ügyfél igénye szerint elvégezzük és a kívánt szabvány előírásoknak megfelelő jegyzőkönyvet is kiállítjuk. MN05 detektoraink SD memóriakártyát, MN07 detektoraink microSD kártyát és külső USB portot tartalmaznak, jegyzőkönyvek, statisztikák, egyszerűen lekérdezhetők.

Lehetséges szerviz szolgáltatásaink MESUTRONIC készülékekhez - igény és megállapodás szerint:

- Magyar nyelvű kezelési útmutatók és kezelői szoftver - díjmentes

- Üzembe helyezés, kezelők betanítása, az új készülék leszállításával egyidejűleg, első alkalommal díjmentes

- Szállítás (fémdetektorát telephelyére szállítjuk vagy szállíttatjuk)

- Tesztelés (termékét teszteljük, és az adott felhasználási célnak megfelelően várhatóan elérhető érzékenységet megadjuk)

- Kalibrálás (fémdetektorát kívánt időpontban/időközönként ellenőrizzük, beállítjuk, kalibráljuk és a kalibrálásról hivatalos jegyzőkönyvet készítünk

- Karbantartás és javítás (meghibásodott fémdetektorát átvizsgáljuk és telephelyén megjavítjuk. Javításra alkalmas elektronikai részegységeket,
   alaplapot, displayt és más elemeket lehetőség esetén megjavítunk)

- Átépítés (meglévő régebbi fémdetektorát átépíthetjük az aktuális újabb technikára)

- Minőségbiztosítás (ISO HACCP IFS, BRC, SQF 2000 audit megszerzéséhez a tervezéstől a megvalósításig elkísérhetjük, technikát és szakismereteket rendelkezésére bocsátjuk.
   A berendezések "CE" jellel ellátottak és azokhoz EG konformitás nyilatkozatot biztosítunk)

- Alkatrész utánpótlás (igény szerint szállítjuk a szükséges alkatrészeket fémdetektorához)